Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Lynhurtige Livretter

Aftensmad til hele familien på blot 10-15 minutter

  • 4 pers.
  • 3 dage
69 kr. pr. kuv.
825 kr.
Medlemspris 742,50 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Kokken bag:
Anders Sørensen
Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

Lynhurtige Livretter

Med Lynhurtige Livretter kan du lave aftensmad på 10-15 minutter. Vi har forberedt det meste for dig, så du nemt kan sætte velsmagende livretter på bordet.

Måltidskassen er skabt for at gøre hverdagen lettere for det travle par eller børnefamilien med mange gøremål.

Her vil du både møde Aarstidernes egne færdigretter og måltider med kød og farser, som lynhurtigt kan tilberedes.

Aarstidernes færdigretter er udviklet af vores kokke og tilberedt i vores varme værksted i Randers. Færdigretterne er altid rige på friske grøntsager, urter og smag.

I kassens andre måltider vil du fx møde saftige og smagfulde frikadeller, fish cakes og plantebøffer, som kun kræver en lille køkkenindsats, før de er klar til at lande på dit middagsbord.

Måltiderne suppleres af spændende tilbehør, smagsgivere og toppings. En stor del af grøntsagerne er skyllet og klargjort i vores grønne værksted på Barritskov, så de er lige til at anrette eller vende i maden.

Alle råvarerne i måltidskassen er 100 % økologiske.

Måltidskassens klimaaftryk

Hver portion fra Lynhurtige Livretter udleder kun 1.780 gram CO₂. Er du nysgerrig omkring, hvordan vi beregner dette? Find mere info om vores CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Aktiv tilberedningstid

Retterne fra Lynhurtige Livretter kræver kun 10-15 minutters aktiv tid i køkkenet. Husk dog et par minutter ekstra til at varme ovnen op eller til den sidste finish ved serveringen.

Indhold

Indhold

Henter...
-