Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Eksotisk FrugtKasse
Abonnement muligt

Eksotisk FrugtKasse

4-5 slags frugt | 4-5 slags eksotisk frugt, varierer fra uge til uge
125 kr.
Medlemspris 112,50 kr.

Om varen

Blandet økologisk frugt, 4-5 slags, min. 1,5 kg.

I den Eksotiske FrugtKasse finder du 4-5 slags frugt, som du ikke lige støder på hver dag.

Kassen er til dig, der synes, det er sjovt med lidt anderledes frugt i løbet af ugen. Her får du fx mango, ananas, passionsfrugt og papaya, men også helt eksotiske indslag som kiwano eller cherimoya.

I ydersæsonerne, når der endnu ikke er så mange eksotiske frugter på markedet, vil du også kunne møde mere velkendte frugter som druer og kiwi i kassen.

Anvendelse

Eksotiske frugter er ikke kun smukke at se på, men har også mange anvendelsesmuligheder i køkkenet. Liv morgenmaden eller desserten op, eller anret et overdådigt fad med skåret frugt.

Du kan også tage frugterne med i det salte køkken. Lav fx chutney på mango eller papaya, eller en sur-sød og spicy salsa med ananas.

Opbevaring

De fleste frugter vil kunne holde sig et par dage ved stuetemperatur. Undgå direkte sollys.

Bemærk: Når du bestiller den Eksotiske FrugtKasse til levering fredag eller søndag, så er det indholdet til den efterfølgende uge, du vil få leveret. Vi arbejder på at gøre dette mere tydeligt i visningen.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-