Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Passionsfrugter

Passionsfrugter

4 stk. | Sød, syrlig og aromatisk passionsfrugt
29 kr.
Medlemspris 26,10 kr.

Om varen

Økologiske passionsfrugter, 4 stk.

Passionsfrugt er en skøn delikatesse med sit syrlig-søde frugtkød. Skallen er voksagtig med kønne brunviolette og grønne farver. Præcis som med havets østers, skal du se stort på det grimme ydre og glæde dig over guffet indeni.

Mange har oplevet passionsfrugten som stueplante med store eksotiske blomster. I plantagerne i det tropiske højland i Brasilien og Afrika vokser den til meterhøje klatreplanter med 10-15 meter lange sidegrene. Planten stammer oprindeligt fra Sydamerika.

Anvendelse

Spis trygt passionsfrugt med en teske, direkte fra den halverede frugt. Bland frugtkødet i frugtsalat, eller server til is eller oven på din yoghurt. 

Du kan også si frøene fra frugtkødet og få en flot gyldenrød saft, der kan tilsættes dine friskpressede juicer for et lækkert eksotisk touch.

Opbevaring

Opbevares på køkkenbordet. Når skindet bliver mere brunviolet i farven og bulet, er det tegn på, at frugtkødet indeni er modet. Når frugten er moden holder den længst i køleskabets grøntsagsskuffe. En meget tør og indskrumpet passionsfrugt er ikke længere god.

Indhold

Indhold

Henter...
-