Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Ananas

Ananas

1 stk. | Majestætisk og eksotisk, fuld af sødme og syrlighed
26 kr.
Medlemspris 23,40 kr.

Om varen

Økologisk ananas, 1 stk.

Med sin prydende krone af strittende, grågrønne blade er ananas et klassisk symbol på eksotisk frugt. Den er moden, når den dufter af ananas og bladene er bevægelige.

Ananas er en af de frugter, som ikke kan dyrkes økologisk i Europa. Vi fragter derfor vores ananas hjem med skib fra Costa Rica, hvor den kan dyrkes økologisk og under ordentlige forhold.

Vores ananas er af sorten MD2, som er nogle af de sødeste ananas man kan spise. Ananas indeholder enzymet bromelin, der gør at dine læber og mundhulen kan komme til at svie lidt, når du spiser større mængder af frugten. Til gengæld belønnes du med det sødeste, søde saftige frugtkød.

Anvendelse

Ananas kan spises frisk eller tilberedes. Børn elsker at få en skive ananas med i madpakken – eller på pizzaen. Bland ananas i din frugtsalat for det eksotiske pift. Brug ananasstykker i varme, krydrede retter med fx kokosmælk og karry for både sødme og syrlighed.

Opbevaring

En umoden ananas er grøn og hård. Når ananasfrugten begynder at blive gul og skællene brune, og frugten giver efter for et let tryk, er den spiseklar.

Ananas skal opbevares ved stuetemperatur. En moden ananas har kun få dages holdbarhed. Har du taget hul på din ananas, kan du gemme resten i køleskabet – men kun en dag eller to, da den får køleskader og bliver brun.

Indhold

Indhold

Henter...
-