Søg
Menu
Fav.
Favoritter

VerdensKassen

Mød nye spændende smage og egnsretter med masser af smagsgivere fra hele verden

  • 2 pers.
  • 3 dage
88 kr. pr. kuv.
525 kr.
Medlemspris 472,50 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Kokken bag:
Pernille Skjødt
Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

VerdensKassen

VerdensKassen er kassen til de eventyrlystne, som har mod på at blive udfordret og inspireret med spændende grøntsager og nye smagsoplevelser og egnsretter fra hele verden.

Her er lagt vægt på grønne, varierede og krydrede måltider, og du får masser af smagsgivere som krydderurter, ingefær, citrongræs og krydderiblandinger, der leder smagsløgene og tankerne hen på fremmede himmelstrøg. 

Med kassen følger hver uge tre nemme opskrifter på smagfulde retter fra nær og fjern samt nye og anderledes sammensætninger af de grøntsager, fisk og kødudskæringer du kender.

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i VerdensKassen er 1.370 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer. Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 3 og 4 personer nogle gange være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes. Se ugens menu for vejledende tider.

Indhold

Indhold

Henter...
-