Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

OBS! Grundet Tour de France er det ikke muligt at få levering fredag den 1/7, for postnumrene 0-2500. 

Vegetar500Kalorier

Fra 289 kr. i alt / 63 kr. pr. kuv.
  • 1-2 pers.
  • 3 dage
  • 45 min.
Alle Vegetar500Kalorier kombinationer
Prs. Dg. Pris Pr. kuv.
Info 1 3 289 kr. 96 kr.
Info 2 3 379 kr. 63 kr.
Beskrivelse
Vegetar500Kalorier

Med Vegetar500Kalorier får du grønne aftensmåltider til tre af ugens dage. Måltiderne indeholder i gennemsnit 500 kcal eller mindre pr. person pr. måltid.

Vegetar500Kalorier gør det muligt at skære ned på kalorierne på den grønne måde. I kassen vil du møde mættende og inspirerende vegetariske retter med masser af sæsonens friskeste grønt og proteiner fra fx lette mejeriprodukter, bælgfrugter og æg.

Retterne er bygget op om enkle tilberedninger, og du vil ofte finde færdigsnittede grøntsager fra vores grønne værksted i Barritskov, der er klar til brug med det samme.

Måltiderne i Vegetar500Kalorier er sammensat af Christine Bille Nielsen, kok med speciale i ernæring. Christine har mange års erfaring i at skabe smagfulde, lette retter. Næringsindholdet i hvert måltid beregnes af Christine, og ernæringsberegningerne følger med i opskriftsarket*.

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i Vegetar500Kalorier er 560 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

* Ernæringsberegningerne er vejledende. Vi tager forbehold for, at der nogle gange må ændres en råvare i en opskrift i sidste øjeblik. Den nye ingrediens vil da vælges af kokken ud fra, hvad der passer bedst ind i måltidet.

Idékassen
-