Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Avlernes Mixkasse
Leveres mandag, onsdag, fredag og søndag
Abonnement muligt

Avlernes Mixkasse

Min. 4 kg | De bedste grøntsager og frugter vores avlere har at byde på her og nu
295 kr.
Medlemspris 265,50 kr.

Om varen

Kasse med økologisk frugt og grønt, min. 4 kg.

I Avlernes MixKasse får du det bedste frugt og grønt, som vores avlere har at byde på lige nu. Indholdet er nøje udvalgt af Aarstidernes frugt- og grøntindkøbere, som hver uge er i kontakt med vores avlere i Danmark og Sydeuropa.

Avlernes MixKasse passer særligt godt til den mindre husholdning på 1-2 personer, som både vil nyde spændende frugter og smage det ypperste grønt i sæson. I kassen kan du hen over året møde violette asparges, smukke bøftomater, kanariske bananer, portugisiske kiwibær, de bedste danske æble- og pæresorter og citrusfrugter som fingerlimes og grønne mandariner.

Med kassen følger desuden en seddel med baggrundsinformation om, hvordan din kasse er sammensat denne uge.

Hvis du vil have mere af den særlige frugt eller grønt fra vores økologiske og biodynamiske avlere, så prøv Avlernes FrugtKasse med ca. 5 kg. håndplukket frugt eller Avlernes GrøntKasse med min. 3 kg. sæsongrønt.

Anvendelse

Med Avlernes MixKasse har du både forførende frugt til salaten eller mellemmåltidet og frisk grønt til aftensmaden.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer forskellige slags frugt og grønt i vores store opbevaringsguide.

Bemærk: Når du bestiller Avlernes MixKasse til levering fredag eller søndag, så er det indholdet til den efterfølgende uge, du vil få leveret. Vi arbejder på at gøre dette mere tydeligt i visningen.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-