Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Den Grønne FrugtKasse
Leveres mandag, onsdag og søndag
Abonnement muligt

Den Grønne FrugtKasse

Blandet frugt og grønt, ca. 5 kg | Økologisk frugt og grønt, der er lige til at gå til
245 kr.
Medlemspris 220,50 kr.

Om varen

5 kg økologisk frugt og grønt, lige til at gå til.

Kassen er sammensat af et udvalg af nemme og velkendte frugter og grøntsager i sæson.

Grøntsagerne er lette at gå til og kan spises rå. Det kan fx være agurker, ærter, peberfrugter, cherrytomater og gulerødder.

Af frugt vil du typisk finde "håndfrugt", der er lige til at spise, som bananer, æbler, pærer og appelsiner, og indimellem fx kiwier, vindruer og ferskner.

Anvendelse

Dækker behovet for et hurtigt og sundt mellemmåltid. Her er frugt til at fylde frugtskålen samt snackgrønt til at tage med på madpakken, eller til når den lille sult melder sig derhjemme.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer forskellige slags frugt og grønt i vores store opbevaringsguide.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-