Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Juice-selv æbler

Juice-selv æbler

Min. 5,5 kg | Sprøde tyske æbler fra anden sortering, velegnet til juice
49 kr.
Medlemspris 44,10 kr.

Om varen

Økologiske Jonagold-æbler fra Tyskland i kasse, 5,5 kg.

Søde, saftige og sprøde æbler, som er helt ideelle til juice. Æblerne er fra anden sortering og kan godt have nogle skønhedsfejl – men smagen fejler absolut intet, og æblerne kan også sagtens spises som håndfrugt.

Æblerne er høstet i Rolkers æbleplantage, der breder sig over en stor del af det frodige marsklandskab i Altes Land-regionen, lige syd for Elben og stik vest for Hamborg.

Rolker Ökofrucht er en gammel familieejet virksomhed, der har haft landbrug gennem 23 generationer, helt siden starten af det 16. århundrede. I dag finder man Peter og Petra Rolker ved roret. Sammen med deres sønner, har de dyrket æbler, stenfrugter og bær økologisk og biodynamisk i over 30 år.

Anvendelse

Juice æblerne i juicemaskinen, og få frisk juice til brunchbordet, eller når lysten til friskpresset æblejuice nu ellers melder sig. I juiceren kan æblerne også blandes med andre frugter og grøntsager, eller de kan indgå i en fyldig smoothie.

Æblerne er først og fremmest velegnede til juice, men kan også spises, som de er. De kan også med fordel skrælles og koges til fx mos, eller skæres i både og steges til æbleflæsk.

Opbevaring

Opbevares på køkkenbordet, men undgå sollys.

Indhold

Indhold

Henter...
-