Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Stor PeberfrugtPose
Abonnement muligt

Stor PeberfrugtPose

Min. 1,9 kg. | Velsmag og sprødhed i en smuk rød indpakning
99 kr.
Medlemspris 89,10 kr.

Om varen

Min. 1,9 kg økologiske røde peberfrugter.

Størrelsen på peberfrugterne kan variere, der er typisk 10-14 stk. i posen, dog min. 1,9 kg.

Jo mere sol, jo mere smag i røde peberfrugter. Det er de røde af slagsen, der er de sødeste og sundeste af peberfrugterne.

Anvendelse

Peberfrugter bliver endnu sødere, når de tilberedes til varme måltider. De er et smagfuldt islæt i spicy asiatiske karryretter. Eller bag dem i ovnen til skindet er helt sort og lad dem køle af. Pil skindet af og du har det sødeste røde frugtkød. Lad det fx give sødme til en lun salat med fx bagte rodfrugter.

Opbevaring

Opbevar peberfrugterne i grøntskuffen eller i en lufttæt beholder i køleskabet.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-