Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Jordens Bedste Kogebog

Jordens Bedste Kogebog

Kogebog | Lær at spise efter 80/20-princippet, og få appetit på en Planetar®-livsstil
249 kr.
Medlemspris 224,10 kr.

Om bogen

Jordens Bedste Kogebog er bygget op om et 80/20-princip: Dvs. der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. 

I bogens opskrifter er mere end 80 % af den samlede energi i måltidet vegetabilsk i form af grøntsager, frugt, korn, bælgfrugter og krydderurter. Mindre end 20 % får du fra de animalske fødekilder som mejerivarer, kød, fjerkræ og fisk.

Der findes hundredvis af principper, leveregler og ideer om, hvordan vi skal spise. Indimellem tager de meget ekstreme former. Leveregler har altid været en del af vores kultur, og ofte er de blevet defineret af religion.

Med et Planetar®-fokus defineres de af naturen og af, hvad den kan tilbyde os. Og lige så vigtigt, at maden er så fristende, at man får lyst til at lave den med det samme. Opskrifterne i denne bog lever til fulde op til alt dette.

Det handler ikke om at vælge en ny kur, men om at spise for vores egen sundhed og inspirations skyld, og på en måde, hvor vi sætter mindre pres på kloden. Der skal fokus på grøntsagerne og alt det skønne, de kan gøre for os.

Fakta

  • Forfattere: Søren Ejlersen, Trine Hahnemann og Carsten Kyster
  • Antal sider: 150
  • Forlag: People's Press
Indhold

Indhold

Henter...
-