Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Mandolinjern

Mandolinjern

30 x 6,5 cm | Japansk mandolinjern fra Benriner i kraftig plast med blade af rustfrit stål
449 kr.
Medlemspris 404,10 kr.

Om varen

Japansk mandolinjern fra Benriner, måler ca. 30 x 6,5 cm.

Udført i kraftig plast med skarpe blade af rustfrit stål. Juster den skarpe kniv i mandolinjernet og skær den tykkelse skiver, som du ønsker. Med de medfølgende 3 blade kan du desuden lave helt fine, medium og grove strimler.

Mandolinjernet er et yderst populært redskab blandt Aarstidernes kokke. Med mandolinjernet kan du nemlig lynhurtigt skære fine skiver eller strimler af dine grøntsager og frugter.

Den skarpe kniv i mandolinjernet gør, at du får et ensartet og flot resultat – i modsætning til hvis du bruger et rivejern, der har en tendens til at flosse kanterne af grøntsagerne. Det lyder måske som grøntsagsnørderi – men det gør en forskel i smagen.

Anvendelse

Du vil også opleve at mandolinjernet kan udkonkurrere dine ellers så skarpe knive, fordi du med mandolinjernet skærer perfekte ensartede tynde skiver eller strimler af eks. gulerødder, fennikel og rødbeder til eks. råkost.

Det er også en stor fordel, når grøntsagerne skal på panden eller wokken, at de er skåret ensartet. På den måde undgår du at der er store stykker der stadig er halvrå, og små stykker der er overtilberedt.

Med mandolinjernet kan du med knivskarp præcision hurtigt og nemt tilberede dine grøntsager og frugter.

Indhold

Indhold

Henter...
-