Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Vaskemiddel color, mynte & citron

1,5 liter

Skånsomt vaskemiddel til kulørt tøj fra Sonett, uden enzymer

89 kr.
Medlemspris 80,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Vaskemiddel color, mynte & citron

Om varen 

Vaskemiddel til kulørt tøj fra Sonett, 1,5 liter.

Velegnet til alle tekstiler af bomuld, hør, hamp, microfiber og blandingstekstiler. Vaskemidlet er 100 % biologisk nedbrydeligt og uden syntetiske konserveringsmidler, petrokemiske indholdsstoffer eller enzymer.

Vasker kulørt tøj skånsomt og grundigt med økologisk planteoliesæber og sukkertensider. Velegnet til vand i alle hårdhedsgrader, ekstra blødgøringsmiddel er ikke nødvendigt. 

Rækker til 21 maskinvaske (middelhårdt vand, normalt snavset). 

Om producenten

Sonett er pioner inden for plantebaserede vaske- og rengøringsmidler med certificerede økologiske og biodynamiske ingredienser.

Sonett bruger udelukkende 100% økologiske eller biodynamiske olier og æteriske olier. Alle de aktive vaskestoffer stammer fra vegetabilske råvarer og er således 100% biologisk nedbrydelige.

Vandet som bruges i produkterne, hvirvles igennem 12 specielle glaskolber inden brug. Dette fjerner overfladespændingen, og resulterer i at de vaskeaktive stoffer lettere trænger ind i snavset.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-