Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Ingefær- og citronsaft

Ingefær- og citronsaft

50 cl | Skøn og forfriskende saft - lige til at blande op
55 kr.
Medlemspris 49,50 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk saft med ingefær og citron fra Naturfrisk, 50 cl.

Naturfrisks Ingefær & Citron er en sød saft, der giver dig en skøn og pirrende smagsoplevelse, der på samme tid også er varm, sød og forfriskende. Server den i et glas fyldt med is og en skive citron, og du har dig en lækker drink til sommervarmen.

Blandingsforhold 1:5. 

Om producenten

Naturfrisk blev grundlagt af far og søn Niels og Nicolai Rømer i 1990erne. Nicolai havde opdaget, at det var umuligt at opstøve en god økologisk cola, hvilket gav Niels idéen til, at de skulle producere deres egne økologiske sodavand.

Valget af produktionssted faldt på det gamle Ørbæk Bryggeri på Østfyn, som oprindeligt blev bygget tilbage i 1906. I 1997 begyndte Niels og Nicolai at producere en af verdens formodentligt første økologiske sodavand.

Niels og Nicolai har drevet Ørbæk Bryggeri lige siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere Naturfrisks sodavand og læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai også at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Økologien har været helt central siden begyndelsen. Hos Naturfrisk mener man, at økologiske produkter generelt bare smager bedre, og at de bedste råvarer også er de bedste for os mennesker, for dyrene og for planterne.

Opbevaring

Opbevares mørkt og køligt.

Indhold

Indhold

Henter...
-