Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Indian Tonic

Indian Tonic

25 cl | Let syrlig og tør tonicvand med en smule bitterhed fra Naturfrisk
16 kr.
Medlemspris 14,40 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk tonicvand fra Naturfrisk, 25 cl.

Naturfrisk Indian Tonic er tør, har en bitter og syrlig smag fra kinin og citrusfrugter og passer godt til de fleste drinks – ikke mindst, når der skal mixes en god G&T fredag aften.

Nydes afkølet.

Om producenten

Naturfrisk blev grundlagt af far og søn Niels og Nicolai Rømer i 1990erne. Nicolai havde opdaget, at det var umuligt at opstøve en god økologisk cola, hvilket gav Niels idéen til, at de skulle producere deres egne økologiske sodavand.

Valget af produktionssted faldt på det gamle Ørbæk Bryggeri på Østfyn, som oprindeligt blev bygget tilbage i 1906. I 1997 begyndte Niels og Nicolai at producere en af verdens formodentligt første økologiske sodavand.

Niels og Nicolai har drevet Ørbæk Bryggeri lige siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere Naturfrisks sodavand og læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai også at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Økologien har været helt central siden begyndelsen. Hos Naturfrisk mener man, at økologiske produkter generelt bare smager bedre, og at de bedste råvarer også er de bedste for os mennesker, for dyrene og for planterne.

Opbevaring

Opbevares mørkt og køligt.

Indhold

Indhold

Henter...
-