Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Ørbæk Classic

Ørbæk Classic

33 cl | 4,8% Alkohol % | Frisk og let drikkelig classic øl fra Ørbæk Bryggeri
22 kr.
Medlemspris 19,80 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Classic-øl (4,8 %) fra Ørbæk Bryggeri, 33 cl.

En traditionel bayersk øl med et tjekkisk twist. Øllen er lavet på pilsnergær, men tilsat den tjekkisk Saaz-humle, som er med til at give øllet en nærmest parfumeret duft af blomster og lyse druer.

Derudover er der brugt to forskellige karamelliserede malte, som udover at give øllet sødme, også giver den typiske "classic" smag og duft, som vi alle kender og holder af. Den tjekkiske humle gør dog denne classic mere og frisk og let drikkelig end mange andre classic øl.

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: Classic
Alkohol-%: 4,8

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

  • Alkohol %
    4,8%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-