Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Colonial IPA

Colonial IPA

33 cl | 4,8% Alkohol % | Humlet og frugtig IPA fra Ørbæk Bryggeri
23 kr.
Medlemspris 20,70 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Colonial IPA (4,8 %) fra Ørbæk Bryggeri, 33 cl.

En traditionel IPA brygget efter gamle engelske brygtraditioner. Man har her valgt at tilsætte amerikansk humle, for give øllet en mere frugtig smag, end hvad engelsk humle kan tilbyde.

Resultatet er en traditionel sød engelsk ale med frugtige amerikanske humlenoter. Smagen er fyldig med en god bitterhed og en antydning af grapefrugt fra Cascadehumlen.

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: India Pale Ale
Alkohol-%: 4,8

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

  • Alkohol %
    4,8%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-