Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Fynsk Forår

Fynsk Forår

33 cl | 4,8% Alkohol % | Smagen af forår, sommer og sol på flaske fra Ørbæk Bryggeri
22 kr.
Medlemspris 19,80 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Fynsk Forår (4,8 %) fra Ørbæk Bryggeri, 33 cl.

En ægte sommerøl og efterhånden lidt af en nyklassiker fra det lille fynske bryggeri. Øllen dufter skønt af druer, pærer og bananer fra den belgiske ale-gær, der er brugt til øllen – og naturligvis også af de hyldeblomster, der er tilsat til øllet under brygning.

Hyldeblomst går også igen i smagen, hvor den er med til at give øllet den særlige smag af forår og sommer.

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: Hvedeøl
Alkohol-%: 4,8

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

  • Alkohol %
    4,8%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-