Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Weissbier

Weissbier

33 cl | 4,8% Alkohol % | Traditionel bayersk hvedeøl fra Ørbæk Bryggeri
23 kr.
Medlemspris 20,70 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Weissbier (4,8 %) fra Ørbæk Bryggeri, 33 cl.

En traditionel bayersk hvedeøl lavet med 50 % hvedemalt, som skummer flot og hvidt i glasset. Øllen er gæret med hvedeølsgær, der giver skønne og smagfulde noter af banan sammen med noter af urter, honning, stjerneanis og røgnoter fra fenoler, som øllen får fra den unikke hvedeølsgær.

Derudover vil du også opleve en dejlig eftersmag af passionsfrugt og grannåle, der stammer fra Simcoe-humlen.

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: Hvedeøl
Alkohol-%: 4,8

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

  • Alkohol %
    4,8%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-