Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Ginger Beer

Ginger Beer

27,5 cl | Varm og markant ingefærsmag, velegnet som mixer – fra Naturfrisk
22 kr.
Medlemspris 19,80 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Ginger Beer fra Naturfrisk, 27,5 cl.

Naturfrisk Ginger Beer er en lækker og læskende drik, der har en varm og intens smag af økologisk ingefær og frisk syrlighed fra citrus. Det er en klassisk Ginger Beer, der kan bruges i diverse drinks eller blot serveres over is.

Nydes afkølet.

Om producenten

Naturfrisk blev grundlagt af far og søn Niels og Nicolai Rømer i 1990erne. Nicolai havde opdaget, at det var umuligt at opstøve en god økologisk cola, hvilket gav Niels idéen til, at de skulle producere deres egne økologiske sodavand.

Valget af produktionssted faldt på det gamle Ørbæk Bryggeri på Østfyn, som oprindeligt blev bygget tilbage i 1906. I 1997 begyndte Niels og Nicolai at producere en af verdens formodentligt første økologiske sodavand.

Niels og Nicolai har drevet Ørbæk Bryggeri lige siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere Naturfrisks sodavand og læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai også at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Økologien har været helt central siden begyndelsen. Hos Naturfrisk mener man, at økologiske produkter generelt bare smager bedre, og at de bedste råvarer også er de bedste for os mennesker, for dyrene og for planterne.

Opbevaring

Opbevares mørkt og køligt.

Indhold

Indhold

Henter...
-