Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Æble- og myntesaft

Æble- og myntesaft

50 cl | Frisk og sød saft - lige til at blande op
56 kr.
Medlemspris 50,40 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk saft med æble og mynte fra Naturfrisk, 50 cl.

Naturfrisks Æble & Mynte er en skøn kombination og det søde fra æblerne og det friske fra citron og mynte. Saften er sommerlig, frisk og sød og passer skønt på frokostbordet eller som mixer i forskellige drinks.

Blandingsforhold 1:5. 

Om producenten

Naturfrisk blev grundlagt af far og søn Niels og Nicolai Rømer i 1990erne. Nicolai havde opdaget, at det var umuligt at opstøve en god økologisk cola, hvilket gav Niels idéen til, at de skulle producere deres egne økologiske sodavand.

Valget af produktionssted faldt på det gamle Ørbæk Bryggeri på Østfyn, som oprindeligt blev bygget tilbage i 1906. I 1997 begyndte Niels og Nicolai at producere en af verdens formodentligt første økologiske sodavand.

Niels og Nicolai har drevet Ørbæk Bryggeri lige siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere Naturfrisks sodavand og læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai også at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Økologien har været helt central siden begyndelsen. Hos Naturfrisk mener man, at økologiske produkter generelt bare smager bedre, og at de bedste råvarer også er de bedste for os mennesker, for dyrene og for planterne.

Opbevaring

Opbevares mørkt og køligt.

Indhold

Indhold

Henter...
-