Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Yuzu Ponzu

150 ml

Traditionel ponzu-sauce lavet med frisk saft af yuzufrugter fra Clearspring

66 kr.
Medlemspris 59,40 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Yuzu Ponzu

Om varen

Økologisk Yuzu Ponzu-sauce fra Clearspring, 150 ml.

Ponzu er en traditionel japansk sauce med en karakteristisk og kompleks smag, der er sød, syrlig, intens og rig på umami.

Den får sin syrlighed fra den eftertragtede østasiatiske yuzu-citrusfrugt, som kombineres med en naturligt brygget sojasauce, risvin og ekstrakt af kombutang.

Anvendelse

Ponzuen smager fantastisk som den er, og kan bruges som dipsauce til fx tempura, sashimi, rispapirsruller eller stegte dumplings.

Den er også god som base til dressinger, marinader eller til at dryppe over salater, hvis de trænger til et ekstra pift.

Om producenten

Clearspring er en familieejet virksomhed, der i over 25 år har specialiseret sig i autentiske, japanske specialiteter og økologiske gourmetfødevarer. Deres grundlæggende overbevisning er, at alle skal have adgang til at leve en sund livsstil med økologiske fødevarer af høj kvalitet. 

Alle Clearsprings produkter har en gennemført unik smag, er baseret på autentiske opskrifter og produceret ved traditionelle metoder. Produkterne er uden kunstige tilsætningsstoffer.

Opbevaring

Opbevares tørt og mørkt.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-