Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Naturmælks udvalgte oste

Naturmælks udvalgte oste

4 slags | 4 gode oste fra Naturmælk
229 kr.
Medlemspris 206,10 kr.

Om varen

Økologiske oste fra Naturmælk, 4 slags i alt.

Kong Bars (300 g) er en mild og fast modnet skæreost. Den laves efter samme metoder som den velkendte GouDan, men lagres herefter i minimum 12 uger. Navnet "Bars" er afledt af Barsø, øen i Lillebælt hvor mælken til denne ost kommer fra.

Blomstereng (160 g) er mild, lidt salt og tør i smagen og i konsistens. Osten smager en lille smule forskelligt alt efter, hvilken årstid osten produceres i. 

Lille Løkke (160 g) er en kitmodnet hvidskimmelost. Det er en fin og aromatisk blød ost med en fyldig smag af brie. Lille Løkke laves af mælk fra Bjerggaarden, som ligger på øen Barsø.

Povlsbro (200 g) er en fast og karakterfuld ost med en lagringstid på 12-14 uger. En rigtig god tapasost. 

Om producenten

Naturmælk er et lille ambitiøst mejeri, der er ejet af de landmænd, som leverer mælk til mejeriet.

Landmændene arbejder i fællesskab mod en større grad af selvforsyning på egne gårde. De er certificeret af Dyrenes Beskyttelse, flere landbrug dyrkes på biodynamiske principper og køerne får varieret foder.

Græsmarkerne er fx sået med 7 forskellige urter, hvilket er godt for mangfoldigheden i marken, men også for køerne og mælken. Alt sammen en del af arbejdet med at ville noget mere, og bedre, end økologi som vi kender det i dag.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
-