Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Oliven-kit

3 glas a 435 g

Gaveæske med 3 forskellige slags modnede spanske oliven

99 kr.
Medlemspris 89,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Oliven-kit

Om varen

Gaveæske med økologiske oliven fra L’Olivateria A. Redondo, 3 glas a 435 g.

Smag på tre forskellige sorter modnede gourmet-oliven fra det sydlige Spanien. Olivene er udvalgt af producenten efter årstiden og er altid af højeste kvalitet.

Du kan bl.a. finde glas med sorterne Gordales, Picaras, Indica, Negras picante, Gazpachas og Hierbas i æsken, og vil møde et godt mix af grønne og sorte, store og små oliven.

Om producenten

Rosa og Alejandro Redondo holder til i den lille by Quatretondeta, beliggende i den nordlige del af provinsen Alicante, hvor de producerer deres økologiske gourmet-oliven i hånden.

Parret besluttede i 2013 at fusionere deres to lidenskaber, jordarbejdet og omdannelsen af oliven, og kalde deres nye virksomhed for ”Olivateria”.

Helt centralt for dem er det at respektere olivens naturlige gæringer, dvs. at kende mikrobiologien i de forskellige typer oliven, som de arbejder med – herunder saltholdighed og pH-værdi.

De fleste af deres oliven gennemgår en langvarig modning, nogle gange på over 12 måneder. Ved at udføre den relevante gæring, bliver olivenene hærdet og stabiliseret og får deres unikke konsistens og smag.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
-