Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Colore krus med hank, grøn
Sidste chance

Colore krus med hank, grøn

33 cl | Traditionelt håndlavet stentøj i 'Sage Green' fra Kähler
169 kr.
Medlemspris 152,10 kr.

Om varen 

Colore stentøjskrus med hank i 'Sage Green' fra Kähler.

Colore er en ny serie brugsdesign i stentøj, som genfortolker håndværket og de originale dekorationsteknikker fra Kählers pottemagerværksted. Stentøjet er formet i hånden og udført med håndmalede kanter, der giver mindelser om generationers traditionsrige kunsthåndværk.

Som navnet antyder, er Colore et design med autentisk farve- og forminspiration fra Kählers arkiv og historiske palet.

  • Bredde (m/ hank): 12,5
  • Højde: 9 cm
  • Materiale: Glaseret stentøj
  • Farve: Sage Green

Tåler maskinvask og mikroovn.

Anvendelse

Kruset er velegnet til alle varme drikke.

Om producenten

Kähler er berømte for deres kunstkeramik, men trækker også på en stærk pottemagertradition. På værkstedet i Kindhestegade i Næstved arbejdede Herman Hans Christian Kähler i 1900-tallet dedikeret på at bevare hverdagens mere jævne brugsgenstande i produktion og videreføre de gamle teknikker.

Med lanceringen af Colore-serien løfter Kähler nu pottemagerarven ind i det 21. århundrede. Stelserien, der består af tallerkener, skål, krus og et fad i stentøj, genfortolker det autentiske håndværk og teknikkerne, som Kählers pottemagerværksted gennem tiden har raffineret. Det gælder både stentøjets blanke glasur, hvis levende overflade udspringer af Kählers historiske gule glasurer og de markante reliefriller på stellets yderside, som giver reference til skabelsesprocessen bag drejebænken.

En pointe, der understreges yderligere af Colores håndmalede kanter, som med små variationer i tykkelsen på penselstrøgene indikerer, at der står et menneske bag hver en tallerken, krus eller skål.

Indhold

Indhold

Henter...
-