Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Balsamisk æbleeddike

Balsamisk æbleeddike

250 ml | Balsamisk eddike på en reduktion af ren æblemost fra Côteaux Nantais
49 kr.
Medlemspris 44,10 kr.

Om varen 

Økologisk balsamisk æbleedikke fra Côteaux Nantais, 250 ml.

Balsamisk æbleeddike fremstillet på en reduktion af æblejuice blandet og lagret med æblecidereddike. Den koncentrerede æblereduktion giver eddiken en ren frugtsødme og en viskøs konsistens.

Kan indeholde naturligt forekommende sulfitter. 

Anvendelse

Eddiken er tyktflydende som balsamico med en god sødme og en intens æblesmag. Den er velegnet til at dryppe over tomatsalaten, en skål med bitre grønne salatblade eller grillet grønt, kød og fisk.

Eddiken kan også anvendes til at smage dressinger, marinader og saucer til, eller vendes med lidt god olivenolie og bruges som dip til brød.

Om producenten

I det smukke vestlige Frankrig, tæt på Nantes, ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har over 40 års erfaring med at avle og høste økologisk frugt.

De økologiske juicer og frugteddiker fra Côteaux Nantais er produceret med gamle, stolte traditioner og ny teknologi for at skabe det bedste resultat. Plantagens træer gødes med Côteaux Nantais’ egen humus, der gør smagen af æblerne rigere og sødere.

De solmodne frugter håndplukkes, hvorefter frugten presses i en særlig proces, der holder saft og skaller adskilt. Alt sammen for at sikre den gode smag og høje kvalitet.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
-