Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Chorizo, stærkt krydret

Chorizo, stærkt krydret

280 g | Stærkt krydret kvalitets-pølse til tapasbordet
75 kr.
Medlemspris 67,50 kr.

Om varen

Økologisk stærkt krydret Chorizo fra Embutidos Luis Gil i Spanien, 280 g.

Chorizo-pølser ​​er stjernerne i familien Gils sortiment og udgangspunktet for hele deres virksomhed. 

Denne stærke chorizo har egentlig en relativ enkel opskrift, men det økologiske kød fra familiens fritgående grise giver pølsen nuancer, aromaer og smag udover det sædvanlige.

En spicy chorizo, til dem der sætter pris på lidt "kick", båret af en kødfuld og kompleks grundsmag med elegante røgede noter.

Om producenten

Familien Gil har holdt grise og produceret skinker og pølser i fire generationer. Firmaet er opkaldt efter bedstefar Luis Gil, som var med til at etablere familiens ry som producent af økologisk spansk charcuteri af højeste kvalitet.

"El Encinar de Ocon" er navnet på familiens farm i provinsen La Rioja i det nordlige Spanien. Farmen strækker sig over 17 hektar frodig skov, der primært består af krat med egetræer, hvor grisene lever vildt og under kyndigt opsyn. Grisene har ideelle forhold og lever primært af den lokale vegetation kombineret med adgang til økologisk foder og vand.

Den naturlige vækst i fri natur giver grisene en anden muskelsætning, der er med til at øge smagsintensiteten i kødet. Kødets høje kvalitet koblet med et traditionelt slagterhåndværk og de bedste smagsgivere betyder, at Luis Gils produkter er garant for en smagsoplevelse af bedste skuffe.

Opbevaring

Opbevares på køl.

Indhold

Indhold

Henter...
-