Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Duroc skinke i skiver

Duroc skinke i skiver

100 g | Saltet, tørret og langtidsmodnet skinke af spansk Duroc gris
79 kr.
Medlemspris 71,10 kr.

Om varen

Økologisk Duroc skinke i skiver fra Embutidos Luis Gil i Spanien, 100 g.

Tørsaltet og langtidsmodnet skinke af spansk Duroc gris, der har gået frit på 17 ha skov i La Rioja-provinsen.

Hver skinke udbenes individuelt, tørsaltes og hænger min. 20 måneder i Luis Gils modningskælder inden udskæring. Resultatet er en saftig skinke med en flot fedtmarmorering, dybe ristede noter samt en honningagtig sødme og en snert af aromatiske urter i smagen.

En smagsoplevelse i sig selv, der er perfekt til tapasbordet.

Om producenten

Familien Gil har holdt grise og produceret charcuteri i fire generationer. Firmaet er opkaldt efter bedstefar Luis Gil, som var med til at etablere familiens ry som producent af økologisk spansk charcuteri af højeste kvalitet.

"El Encinar de Ocon" er navnet på familiens farm i provinsen La Rioja i det nordlige Spanien. Farmen strækker sig over 17 hektar frodig skov, der primært består af krat med egetræer, hvor grisene lever vildt og under kyndigt opsyn. Grisene har ideelle forhold og lever primært af den lokale vegetation kombineret med adgang til økologisk foder og vand.

Den naturlige vækst i fri natur giver grisene en anden muskelsætning, der er med til at øge smagsintensiteten i kødet. Kødets høje kvalitet sammen med det traditionelle slagterhåndværk, som familien excellerer i, garanterer en smagsoplevelse af bedste skuffe.

Opbevaring

Opbevares på køl.

Indhold

Indhold

Henter...
-