Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Jeres Livretter

Jeres Livretter

En samling af alle jeres livretter i én kasse med fisk, kød og masser af årstidens grønt

52 kr. pr. kuv.
779 kr.
Medlemspris 701,10 kr.
Ugens menu
Kokken bag:
Jens Mohr
Henter...

I Jeres Livretter får du hver uge et udpluk af de mest populære opskrifter fra vores madunivers. Vi udvælger retterne, så I får varierede måltider og kommer på en smagfuld rejse rundt i årstidens lækreste råvarer. 

Her kan du møde både helt grønne måltider og måltider med kød og fisk. Der er fokus på den familievenlige mad, som både unge og ældre holder af. Retterne indeholder typisk kendte fisk og kødudskæringer, masser af årstidens grønt og spændende tilbehør. 

I Jeres Livretter serverer vi hyggelig, mættende hverdagsmad med masser af smag, saft og kraft. Det er retter, der kan laves uden at få sved på panden, og så er alle råvarerne selvfølgelig 100 % økologiske og af den bedste kvalitet.  

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i Jeres Livretter er 1380 gram CO₂ og 72% af energien kommer fra planteriget. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Tilberedningstiden for måltiderne i denne kasse varierer fra 20 til 40 min., da vi samler opskrifter fra hele vores madunivers – både de helt hurtige retter og dem, der kræver lidt mere snitte- og hakketid. Se ugens menu for vejledende tider. 

Indhold

Indhold

Henter...
-