Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

VegetarKassen

Grønne måltider med kant til alle grøntsagselskere, der søger nye ideer til spændende vegetariske retter

  • 2 pers.
  • 4 dage
57 kr. pr. kuv.
455 kr.
Medlemspris 409,50 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Kokken bag:
Jens Mohr
Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

VegetarKassen

I VegetarKassen finder du smagfulde og mættende vegetariske retter til hele familien.

Hvad end du er ny i det vegetariske køkken eller garvet grøntsagsentusiast, er denne kasse fuld af inspiration til spændende, grønne vegetariske retter.

Der er fokus på velsmag, sundhed, klimavenlighed og selvfølgelig grønne måltider. Grøntsagerne spiller hovedrollen, og bliver suppleret af gode oste, æg, frisk pasta, og vegetabilske proteiner som bønner, korn og linser.

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i VegetarKassen er 580 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer. Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 3 og 4 personer nogle gange være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes. Se ugens menu for vejledende tider.

Prøv også de hurtige grønne måltider i Vegetar 20 Minutter, eller inviter børnene med i køkkenet med BørneVegetar-kassen.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-