Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Genbrug af kasser

Vores træ- og flamingokasser genbruges i gennemsnit fire gange, før de må kasseres og materialerne genanvendes til andre formål. 

Trækassen

Når trækassen kommer retur til vores pakkeri, inspiceres den for evt. fejl, og mindre skader udbedres. Kasser, som stadig kan bruges, pakkes igen med frugt, grønt og andre varer, og sendes ud til en kunde igen. Hvis kassen ikke står til at redde, hugges den til flis, som bruges til at opvarme vores pakkeri om vinteren. 

Flamingokassen

Flamingokasserne belyses med UV-lys, når de kommer tilbage til vores pakkeri. Denne behandling desinficerer kasserne - faktisk viser vores prøver, at gennemlyste kasser er renere end dem, som vi modtager direkte fra fabrikanten. Når kassen er så slidt, at den ikke længere kan bruges, sender vi den tilbage til vores leverandør, hvor den bliver granuleret og anvendt til andre formål.

Hjælp os med at passe på kasserne

Vores chauffører vil gerne tage tomme træ- og flamingokasser med retur, hvis du stiller dem frem. Du kan hjælpe til med at kasserne genbruges flest mulig gange, hvis du sørger for at kasserne er tømt inden de stilles ud. Fjern evt. indhold i trækassen og tag gerne klistermærket på siden af kassen af. Flamingokassen skal tømmes helt for is og vand samt den lille blå-hvide absorbent, der ligger i bunden - den sorteres som restaffald. Fjern ligeledes klistermærket på siden og sæt låget helt på.

Skulle du få lyst til at bruge nogle af vores kasser på alternative måder, så er det også helt ok. Bare du sørger for, at de bliver brugt længe til dit kreative formål, og at de i sidste ende enten returneres til os eller afskaffes på korrekt vis.

-