Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Det Grønne Værksted

Nye smage i en fart

Bliv klogere på de mange spændende initiativer i Det Grønne Værksted.

Tidsbesparelse og nye smage

Vi er helt bevidste om, at de fleste af jer har en travl hverdag med arbejde og en masse andre gøremål. Madlavningen skal helst gå hurtigt, men samtidig skal måltidet også være grønt og inspirerende. Det kan nogle gange udfordres, hvis der skal skrælles, snittes og hakkes en masse dejlige grøntsager, for det tager som bekendt tid, selv med den skarpeste kniv og en god teknik. 

Samtidig drømmer vi også om at kunne give jeres måltider et smagsmæssigt løft. Det gør vi ved at præsentere jer for nogle produkter, som vi i al beskedenhed synes, vi selv kan lave bedst. Det kan være alt fra grønne toppings, kålblandinger og pestoer til de fermenterede sager. Det Grønne Værksted skal hjælpe os med at opnå begge dele: At give jer en hjælpende hånd til et hurtigere måltid, og samtidig løfte det med helt nye smagsnuancer.

En forsigtig start

Vores dygtige kokke Mathilde og Nikolaj startede på Barritskov i januar, og de har selv været meget aktive med at få indrettet Det Grønne Værksted, så de fremover kan producere tusindvis af enheder hver uge. Men vi er selvfølgelig startet lidt forsigtigt. Mens du læser dette, har de første kunder fx allerede modtaget chunks af det fantastiske moscadogræskar, som i kraft af sin enorme størrelse aldrig er at finde i detailhandelen.

Bedre udnyttelse af vores varer

Et sidste og meget vigtigt aspekt af at have Det Grønne Værksted er, at vi derigennem kan få endnu flere af vores varer i spil. Hvis et parti tomater er lidt for modne, vil de kunne forvandles til en skøn passata, og en ekstra palle med rucola bliver måske til en grøn pesto. Det giver rigtig god mening, når vi uge efter uge håndterer så store mængder grøntsager fra vores dygtige avlere.

Vi håber, at I bliver lige så begejstrede for Det Grønne Værksted, som vi allerede er. Vi glæder os til at introducere jer for en masse nye smage i den kommende tid.

Sortimentet i Det Grønne Værksted vil, ligesom resten af vores produkter, være i konstant forandring, men vi kommer bl.a. til at præsentere jer for:

  • Fermenterede citroner - når salt, krydderier og citroner over tid danner helt nye og magiske smage
  • Spicy Topping - en vild blanding, der kan løfte enhver gryderet
  • Slawmix - sprød, sød og saftig kål til fisken eller bøffen
  • Ramsløgspesto - stik din stavblender i bægeret, og nyd smagen af helt frisk pesto fra skoven

Tag godt imod det i en travl hverdag!

-