Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Quinotto med skorzonerrødder, svampe og flødeost

Quinotto med skorzonerrødder, svampe og flødeost

Opskrift

4 personer

Ingredienser

Tjek at du selv har

  • Olivenolie, havsalt og sort peber
  • smør
  • mild eddike (fx æbleeddike)
  • sennep
  • hvidløg

Sådan gør du

Rødbeder
Skyl rødbederne og sæt dem over at koge i en gryde med låg. Kog dem møre i letsaltet vand, ca. 30 minutter. Afkøl dem i koldt vand og smut skallen af dem. Brug evt. gummihandsker og et plastik skærebræt, da de farver ret meget.

Quinoa
Skyl quinoa i koldt vand og kom dem i en gryde. Tilsæt 5 dl vand og lidt salt, læg låg på gryden og kog i 10 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække i 5 minutter.

Grøntsager
Pil løget og hak det fint. Rens champignon og skær dem i skiver. Skræl skorzonerrødder og skær dem i tynde, skrå skiver. 
Sæt en pande over blusset, kom lidt olie på og steg skorzonerrødderne gyldne og sprødmøre. Tag dem af panden og tilsæt lidt frisk olie. Steg svampene gyldne.

Rødbedesalat
Skær rødbederne i skiver eller stave og vend dem med en dressing af eddike, sennep, evt. hvidløg, salt, peber og olivenolie. Drys med klippet purløg og anret rødbederne på et fad.

Quinotto og servering
Varm en gryde op med lidt smør eller olie og sautér løg klare og bløde. Tilsæt quinoa og steg den med et par minutter. Vend flødeosten i og lad den smelte. Smag til med salt og sort peber.
Vend de stegte skorzonerrødder og svampe i og servér med rødbedesalaten til.


-