Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Budget Frugt&Grønt Kassen
Leveres mandag, onsdag, fredag og søndag
Abonnement muligt

Budget Frugt&Grønt Kassen

Blandet frugt og grønt, min. 6,5 kg | Budgetvenlige hverdagsfavoritter
265 kr.
Medlemspris 238,50 kr.

Om varen

Min. 6,5 kg økologisk basisfrugt og -grønt til en budgetvenlig pris

Kassen er sammensat af frugt og grønt, som er nemt at få brugt i hverdagen. Der vil være et mix af sæsonens favoritter fra vores danske og udenlandske avlere. 

Grøntsagerne er typisk kartofler og rodfrugter kombineret med klassikere fra kålfamilien og nogle lettere grøntsager som tomater, agurker og salat. Du kan også opleve at få smagsgivere som krydderurter, citrusfrugter, ingefær og hvidløg.

Frugten bliver udvalgt efter sæsonen, og kassen vil altid indeholde bananer. 

Anvendelse

Kassen dækker ugens behov for basisfrugt og -grønt. Der er frugt og lettere grønsager til madpakker og snacks, og tungere grøntsager til aftensmåltiderne.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer forskellige slags frugt og grønt i vores store opbevaringsguide.

Bemærk: Når du bestiller Budget Frugt&Grønt Kassen til levering fredag eller søndag, så er det indholdet til den efterfølgende uge, du vil få leveret. Vi arbejder på at gøre dette mere tydeligt i visningen.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-