Søg
Menu
Fav.
Favoritter
SvampeKassen
Abonnement muligt

SvampeKassen

Ca. 1 kg | 3-4 slags svampe fra det nordlige Spanien
139 kr.
Medlemspris 125,10 kr.

Om varen

Økologiske svampe fra Spanien – 3-4 forskellige slags, 1 kg i alt.

Svampe fås i mange afskygninger, og i SvampeKassen kan du møde en palette af nøje udvalgte spisesvampe af højeste kvalitet.

Du kan bl.a. smage den kødfulde og majestætiske kejserhat, den milde og nøddeagtige shiitake foruden de velkendte østershatte og brune markchampignoner.

Kassen kan fx indeholde:

  • Maitake
  • Shiitake
  • Brune champignoner
  • Østershatte

Svampene er dyrket økologisk i La Rioja-regionen i det nordlige Spanien og pakkes i trækasser af producenten.

Anvendelse

Svampe er fortrinlige til mange vegetariske retter, til pasta, som svampesuppe eller på ristet brød som en lille tapas.

Nyd den dybde og kødfulde umami-smag, som svampe kan tilføre en ret, når de steges eller ristes af i fedtstof. Svampe er fx gode i gryderetter med kød, i saucer eller sauteret på panden og vendt med fx feldsalat.

Opbevaring

Svampe holder sig bedst i køleskab.

Svampe vokser videre, efter de er høstet – og kan danne et lag af svampesporer. Det ligner skimmel, men er en del af svampen og helt ufarligt. Skrab evt. svampesporerne af med en kniv, eller børst det forsigtigt af svampen.

Hvordan finder man ud af om en svamp er frisk? Lugt til den. Svampe skal dufte af frisk skovbund og jord, intet andet.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-