Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Rabarber

Her & nu
500 g

Friske danske rabarberstængler fra Skyttes Gartneri på Fyn

39 kr.
Medlemspris 35,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Rabarber

Om varen

Økologisk rabarber fra Danmark, 500 g i alt.

Rabarber er ikke en frugt i botanisk forstand, men en grøntsag. Rabarber bruges dog som regel, som man vil bruge frugt i madlavningen, fx til tærter, kage og kompot.

Vi får vores rabarber fra Skyttes Gartneri på Fyn, hvor man har beskæftiget sig med økologisk landbrug siden 1982.

Bemærk, at rabarberne vil være spæde og slanke først på sæsonen, men vil vokse sig større, som vi nærmer os sommerferien.

Anvendelse

Rabarber har en karakteristisk smag og en meget markant syre, men tilbereder du den med sukker, så kommer den virkelig til sin ret.

En sød trifli med rabarber, rabarbertærte, en flaske med lyserød rabarbersaft, hjemmelavet marmelade til franskbrødet – rabarberen er god til det hele.

Ellers er rabarberkompot også et dejligt tilbehør til en klassisk 'Kylling Danoise', en kalvesteg eller lam og stegt fisk som sild eller laks.

Opbevaring

Rabarber har en holdbarhed på et par dage ved stuetemperatur. De holder sig dog bedst på køl i en lufttæt beholder eller i grøntsagsskuffen. Her kan de holde sig i et par uger.

Rabarber kan også fryses, så du har til resten af året.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-