Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Pacos Tomatkasse

Min. 1,5 kg

Udvalgte solmodne hverdagstomater fra vores ven Paco i Spanien

95 kr.
Medlemspris 85,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Pacos Tomatkasse

Om varen

Økologiske tomater fra Pacos tomatfarm i Spanien – min. 1,5 kg i alt.

Solmodne og ekstra smagfulde hverdagstomater fra Paco Lozanos farm nær Sierra Nevada udenfor Granada. Kassen indeholder min. 4 forskellige sorter hver uge, nøje udvalgt af Paco selv.

Vi har i nu 14 år arbejdet sammen med Paco om at forbedre sorterne, på det vi kalder for "all-round tomater". Det vil sige de helt almindelige runde tomater, pæretomater, cherry- og cocktailtomater, som man ofte finder i vores måltidskasser.

Nu har Paco fået sin eget tomatkasse, hvor du kan prøve det bedste af det bedste fra Pacos væksthuse, der ligger lige ud til nationalparken Cabo de Gata i Andalusien.

Det er unikke udgaver af velkendte tomater, herunder sorter såsom Dolcetini, Gregory, Delya, Caniles og Bacco, samt en gang imellem San Marzano-tomater. Alle dyrket med omtanke og med ét hovedmål: smag, smag, smag!

Anvendelse

Paco pakker hver kasse, så der er tomater både til en tomatsalat, et fad med snackgrønt eller en håndmad.

Hvis du vil anrette dine tomater helt enkelt, så dryp med lidt olivenolie, og krydr med havsalt og evt. en smule sukker. Server dem som de er, eller med frisk mozzarella eller burrata og basilikum til.

Nyd dine tomater, for de er noget ganske særligt!

Opbevaring

Holder sig bedst ved opbevaring på køkkenbordet. Undgå dog direkte sollys. I køleskabet vil de langsomt miste smag, da modningsprocessen stoppes.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-