Søg
Menu
Fav.
Favoritter

SmoothieKassen

Blandet kasse frugt og grønt

Velsmagende blends af alt fra planteriget – 3 nye opskrifter hver uge

235 kr.
Medlemspris 211,50 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Kokken bag:
Søren Ejlersen
Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

SmoothieKassen

Om kassen

Økologisk frugt og grønt til blenderen.

SmoothieKassen er sammensat af spændende og velsmagende kombinationer af alt det bedste fra planteriget, herunder frugter, grøntsager, smagsgivere og nødder.

Alle opskrifterne er lavet, fordi netop den sammensætning af ingredienser smager super godt, og giver dig en ny smagsoplevelse hver gang. Vi er som regel rigtig gode til at spise frugt, men det kan for nogle knibe lidt med grøntsagerne – og her kan de blendede drikke hjælpe lidt på regnskabet.

Du kan se, hvad der er at finde i kassen i denne og kommende uger, i indholdslisten herunder.

Anvendelse

Der følger tre forskellige smoothie-opskrifter med i kassen hver uge, og hver opskrift giver to glas. Opskrifterne er skrevet ud fra, at der skal være rigeligt til 2 personer, men de kan også sagtens laves ad flere omgange, eller nydes af en familie på 3-4 personer.

Når du blender, bevarer du hver eneste fiber – også de mættende kostfibre, og din krop kan bedre optage de frigivne vitaminer og antioxidanter.

Der er alverdens gode grunde til at blende, men vi vil gerne hjælpe med til, at du blender, fordi det er sjovt og velsmagende. Brug dine blendede drikke som et hurtigt morgenmåltid eller som et mellemmåltid på farten.

Opbevaring

Få tips og tricks til, hvordan du bedst opbevarer frugt og grønt, i vores opbevaringsguide.

Indhold

Indhold

Henter...
-