Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Grønne frikadeller

6 stk.

Forstegte frikadeller af dansk gris med grønt fra Det Varme Værksted

59 kr.
Medlemspris 53,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Grønne frikadeller

Om varen

Økologiske frikadeller med grønsager fra Det Varme Værksted, 6 stk., 360 g i alt. 

Saftige og smagfulde frikadeller lavet på svinefars vendt med flækærter, pastinak, løg og selleri og smagt til med løg, salt og masser af sort peber. Forstegte og lige til at spise.

Farsen indeholder ikke mælkeprodukter.

Anvendelse

Frikadellerne er forstegte og kan nydes enten varme eller kolde, på madpakken, på frokostbordet eller til aftensmaden.

Om Det Varme Værksted

Falafler, grønne farser, hummus og grønne deller, det er nogle af de produkter, som vi producerer i Det Varme Værksted i Randers.

Det Varme Værksted er Aarstiderne grønne slagter og delikatesseværksted. Her udvikler et hold af dygtige uddannede slagtere nye produkter til vores måltidskasser og dagligvarer sammen med vores kokke.

Fremtidens farsprodukter skal være langt mere klimavenlige, og i højere grad baseret på grøntsager og bælgfrugter. Derfor arbejder vi målrettet på opskrifter, der giver et lige så smagfuldt produkt, som hos den almindelige slagter, bare med et minimum af kød.

Maskinerne, der tidligere ville have kørt almindelig frikadellefars, har også været omstillingsparate, og de kan sagtens transformere bælgfrugter og grønt til plantefars med god tekstur, saftighed og smag. Alt sammen for, at det skal være nemmere at spise mere grønt i hverdagen.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst 5 °C.

Produktet leveres optøet fra frost og kan ikke genfryses.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-