Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Falafler med sød kartoffel

Falafler med sød kartoffel

9 stk., 360 g | Krydrede falafler med sød kartoffel fra Aarstidernes Varme Værksted
65 kr.
Medlemspris 58,50 kr.

Om varen

Økologiske falafler med sød kartoffel fra Aarstidernes Varme Værksted, 9 stk., 360 g.

Stegte falafler lavet på kikærter rørt med varme krydderier og sød kartoffel. Farsen er formet til falafler, stegt og klar til servering.

Anvendelse

Falaflerne kan spises, som de er, men kan også varmes enten på en pande eller i ovnen.

Server de lune falafler med fx pitabrød, snittet salat, blomkålsbuketter, reven gulerod og yoghurtdressing, eller som del af en hovedret med stegte eller bagte grøntsager, hummus og friskbagte fladbrød.

Om Det Varme Værksted

Falafler, grønne farser, hummus og grønne deller, det er nogle af de produkter, som vi producerer i Det Varme Værksted i Randers.

Det Varme Værksted er Aarstidernes grønne slagter og delikatesseværksted. Her udvikler et hold af dygtige uddannede slagtere nye produkter til vores måltidskasser og købmandsbutik sammen med vores kokke.

Fremtidens farsprodukter skal være langt mere klimavenlige, og i højere grad baseret på grøntsager og bælgfrugter. Derfor arbejder vi målrettet på opskrifter, der giver et lige så smagfuldt produkt, som hos den almindelige slagter, bare med et minimum af kød.

Maskinerne, der tidligere ville have kørt almindelig frikadellefars, har også været omstillingsparate, og de kan sagtens transformere bælgfrugter og grønt til plantefars med god tekstur, saftighed og smag. Alt sammen for, at det skal være nemmere at spise mere grønt i hverdagen.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst 5 °C.

Produktet leveres optøet fra frost og kan ikke genfryses.

Indhold

Indhold

Henter...
-