Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Veganske burgerbøffer

Veganske burgerbøffer

4 stk., 400 g | Gluten- og laktosefri grøntsags-bøffer fra Aarstidernes Varme Værksted
69 kr.
Medlemspris 62,10 kr.

Om varen

Gluten- og laktosefri økologiske grøntsags-burgerbøffer fra Aarstidernes Varme Værksted, 4 stk., 400 g i alt. 

Aarstidernes Varme Værksteds grønne og økologiske burgerbøffer består næsten udelukkende af friske, økologiske grøntsager, forstegt i økologisk og vegetabilsk olie.

Anvendelse

Burgerbøfferne kan bruges i burgere eller som en hakkebøf med bløde løg. De kan nydes enten varme eller kolde, som en sund og lækker snack i madpakken.

Om Det Varme Værksted

Falafler, grønne farser, hummus og grønne deller, det er nogle af de produkter, som vi producerer i Det Varme Værksted i Randers.

Det Varme Værksted er Aarstidernes grønne slagteri og delikatesseværksted. Her udvikler et hold af dygtige uddannede slagtere nye produkter til vores måltidskasser og købmandsbutik sammen med vores kokke.

Fremtidens farsprodukter skal være langt mere klimavenlige, og i højere grad baseret på grøntsager og bælgfrugter. Derfor arbejder vi målrettet på opskrifter, der giver et lige så smagfuldt produkt, som hos den almindelige slagter, bare med et minimum af kød.

Maskinerne, der tidligere ville have kørt almindelig frikadellefars, har også været omstillingsparate, og de kan sagtens transformere bælgfrugter og grønt til plantefars med god tekstur, saftighed og smag. Alt sammen for, at det skal være nemmere at spise mere grønt i hverdagen.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
-