Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Grønne kyllingefrikadeller

Grønne kyllingefrikadeller

6 stk. | Forstegte frikadeller af kylling med grønt fra Det Varme Værksted
65 kr.
Medlemspris 58,50 kr.

Om varen

Økologiske kyllingefrikadeller med grønsager fra Det Varme Værksted, 6 stk., 360 g i alt. 

Saftige og smagfulde frikadeller lavet på kyllingefars vendt med kartofler, pastinak, løg, broccoli, porre og selleri og smagt til med salt, hvidløg, muskat og hvid og sort peber. Forstegte og lige til at spise.

Farsen er glutenfri og indeholder ikke mælkeprodukter.

Anvendelse

Frikadellerne er forstegte og kan nydes enten varme eller kolde, på madpakken, på frokostbordet eller til aftensmaden.

Om Det Varme Værksted

Falafler, grønne farser, hummus og grønne deller, det er nogle af de produkter, som vi producerer i Det Varme Værksted i Randers.

Det Varme Værksted er Aarstiderne grønne slagter og delikatesseværksted. Her udvikler et hold af dygtige uddannede slagtere nye produkter til vores måltidskasser og dagligvarer sammen med vores kokke.

Fremtidens farsprodukter skal være langt mere klimavenlige, og i højere grad baseret på grøntsager og bælgfrugter. Derfor arbejder vi målrettet på opskrifter, der giver et lige så smagfuldt produkt, som hos den almindelige slagter, bare med et minimum af kød.

Maskinerne, der tidligere ville have kørt almindelig frikadellefars, har også været omstillingsparate, og de kan sagtens transformere bælgfrugter og grønt til plantefars med god tekstur, saftighed og smag. Alt sammen for, at det skal være nemmere at spise mere grønt i hverdagen.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst 5 °C.

Produktet leveres optøet fra frost og kan ikke genfryses.

Indhold

Indhold

Henter...
-