Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Skaldyrsfond

Skaldyrsfond

200 ml | Langtidssimret fond på strandkrabber og grøntsager fra Reduced
49 kr.
Medlemspris 44,10 kr.

Om varen

Økologisk skaldyrsfond på glas fra Reduced, 200 ml.

Dyb og kompleks skaldyrsfond kogt på friske råvarer.

Fonden har en dyb umami smag med hint af hav og nødder.

Fonden er ikke tilsat hverken koncentrater, kunstige aromaer eller smagsstoffer, og kan bruges lige ud af glasset, som en velsmagende base til alt fra simreretter til saucer og supper.

Om producenten

Bag Reduced finder man to danske kokke, som er optaget af at reducere i mere end én forstand. For lige så vigtigt, som det er for dem at koge de bedste fonder, så er det også helt centralt at de kan bidrage til at reducere fødevareindustriens madspild gennem deres produktion.

Det lykkedes de med, bl.a. ved at tage overskydende råvarer ind fra den danske fødevareindustri. De overtager fx æglæggende høns fra Danægs æggeproduktion, ligesom benene i kalvefonden kommer fra tyrekalve, som er overtaget fra mælkeproduktion.

Reduced simrer hver fond forsigtigt ned i op til 10 timer, hvor fedt og andre urenheder skimmes fra ved håndkraft. Herefter reduceres der i 5 timer og filtreres, inden fonden pakkes på glas. Resultatet er rene og klare fonder, som er så tæt på den ægte vare, som man kan komme uden at finde suppegryden frem selv.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
-