Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Biodynamisk gårdmælk

Biodynamisk gårdmælk

1 liter | Biodynamisk mælk med naturligt fedtindhold fra Naturmælk
20 kr.
Medlemspris 18 kr.

Om varen

Biodynamisk mælk med naturligt fedtindhold fra Naturmælk, 1 liter.

En gammeldags gårdmælk med et naturligt ikke-stabiliseret fedtindhold. Det betyder, at fedtindholdet svinger mellem 3,7% og 4,3%, afhængigt af foderet og årstiden. Mælken er desuden Demeter-certificeret og underlagt de strenge krav for biodynamisk landbrug og mælkeproduktion.

For de biodynamiske landmænd er biodynamik et spørgsmål om at sikre fødevarer, der er endnu tættere på naturens egen rytme og årstidernes gang, end klassisk økologi kan tilbyde. Og det kræver en større og mere omstændelig indsats.

Men resultatet er også derefter, for biodynamisk mælk smager ganske simpelt fantastisk og har en federe konsistens end konventionel mælk. Netop derfor vælger mange toprestauranter også at bruge biodynamisk mælk i deres madlavning.

Pasteuriseret, ikke homogeniseret.

Om leverandøren

Naturmælk er et lille ambitiøst mejeri, der er ejet af de landmænd, som leverer mælk til mejeriet.

Landmændene arbejder i fællesskab mod en større grad af selvforsyning på egne gårde. De er certificeret af Dyrenes Beskyttelse, flere landbrug dyrkes på biodynamiske principper og køerne får varieret foder.

Græsmarkerne er fx sået med 7 forskellige urter, hvilket er godt for mangfoldigheden i marken, men også for køerne og mælken. Alt sammen en del af arbejdet med at ville noget mere, og bedre, end økologi som vi kender det i dag.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C

Indhold

Indhold

Henter...
-