Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Spar 10% og få fri fragt. Bliv medlem af Aarstiderne Plus.

Tykmælk 3,5 %

1 liter

Tykmælk syrnet med Acidophilus-kultur fra Naturmælk

28 kr.
Medlemspris 25,20 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Tykmælk 3,5 %

Om varen

Økologisk tykmælk (3,5 %) syrnet med Acidophilus fra Naturmælk, 1 liter.

Den økologiske mælk fra Naturmælk kommer fra Jerseykøer, der fra naturen har et højt proteinindhold og som gør at tykmælken bliver af høj kvalitet uden koncentration eller homogenisering. 

Denne tykmælk er desuden en del af Naturmælks 'mælkebevægelsen' serie. Mælken der bruges kommer fra en særlig gruppe af mejeriets landmænd, som træffer aktive og målrettede valg om at styrke økologien, dyrevelfærden og biodiversiteten.

1 krone fra salget af hver af Naturmælks mælkebevægelsen-produkter, går direkte til at understøtte bæredygtige tiltag hos Naturmælks landmænd, der skal sikre den fortsatte udvikling hen imod en mere klimavenlig og bæredygtig mælkeproduktion med et fokus på høj dyrevelfærd.

Om leverandøren

Naturmælk er et lille ambitiøst mejeri, der er ejet af de landmænd, som leverer mælk til mejeriet.

Landmændene arbejder i fællesskab mod en større grad af selvforsyning på egne gårde. De er certificeret af Dyrenes Beskyttelse, flere landbrug dyrkes på biodynamiske principper og køerne får varieret foder.

Græsmarkerne er fx sået med 7 forskellige urter, hvilket er godt for mangfoldigheden i marken, men også for køerne og mælken. Alt sammen en del af arbejdet med at ville noget mere, og bedre, end økologi som vi kender det idag.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst 5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-