Søg
Menu
Fav.
Favoritter
DanskGrøntKassen
Leveres mandag, onsdag, fredag og søndag
Nyhed Abonnement muligt

DanskGrøntKassen

Min. 4 kg | Dansk økologisk grønt i sæson. Grøntsager udelukkende fra danske leverandører
285 kr.
Medlemspris 256,50 kr.

Om varen

I DanskGrøntKassen får du økologisk grønt udelukkende fra danske avlere.
Vi lægger os hver uge i selen for at samle den mest sprudlende, friske og indbydende kasse til dig, så du kan opleve det bedste fra de danske marker netop nu.

Indholdet vil naturligt variere i takt med årstidernes skiften. I sommerhalvåret kommer du fx til at opleve friske rabarber, sprøde salater, spæde kål og de allerførste nye danske kartofler. I vinterhalvåret vil du opleve tungere og grovere grøntsager som farverige rodfrugter, smukke græskar og smagfulde kål.

Anvendelse

Med DanskGrøntKassen får du både dækket de mest basale behov for grøntsager, men du vil også stifte bekendtskab med anderledes grøntsager og sorter, som fx sommerportulak eller den violette bleuet-kartoffel. Du finder også altid en aromat eller to i kassen – fx friske krydderurter, hvidløg eller frisk peberrod – der giver ekstra smag og liv til din mad.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer forskellige slags grønt i vores store opbevaringsguide.

Bemærk: Når du bestiller DanskGrøntKassen til levering fredag eller søndag, er det indholdet til den efterfølgende uge, du vil få leveret. Vi arbejder på at gøre dette mere tydeligt i visningen.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-