Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Mulberry Rose Aquavit

Mulberry Rose Aquavit

50 cl | 41% Alkohol % | Frugtig nytolkning af den klassiske akvavit fra Copenhagen Distillery
349 kr.
Medlemspris 314,10 kr.

Om varen

Økologisk Mulberry Rose Aquavit 41 % fra Copenhagen Distillery, 500 ml.

Her har vi at gøre med noget så forfriskende som en 'sommerakvavit', der smager af dansk sommer, af villahaver i juli og af blomster i fuldt flor. Den lyserøde farve var efter sigende ikke en del af den grundlæggende idé, men det viste sig at være den eneste måde at få smagen af hindbær helt rigtig.

Foruden hindbær vil man også smage en grundtone af dild balanceret ud med morbær og rosenblade, samt en antydning af citronskal, lindeblomst og morgenfrue.

En akvavit til din tonic, til eftermiddage på terrassen med venner og veninder, til solskin og lyse aftener. Mulberry Rose kan også med fordel nydes i cocktails, året rundt.

Om producenten

Copenhagen Distillery er etableret i 2014 som Københavns første selverklærede "eksperimenterende mikro-destilleri".

Destilleriets særkende er at udvikle produkter, som er nye, kompromisløse og udfordrende. En spiritus fra Copenhagen Distillery skal altid byde på en overflod af velsmag, nydelse og overraskende elementer i perfekt forening.

Denne filosofi har allerede ledt til en række kreative produkter, herunder en serie af nyskabende akvavitter, samt en række unikke "limited release"-produkter og samarbejder med danske bartendere og restauratører.

Opbevaring

Opbevares mørkt og ikke for varmt.

  • Alkohol %
    41%
  • Aldersbegrænsning
    18 år
Indhold

Indhold

Henter...
-