Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

OBS! Grundet Tour de France er det ikke muligt at få levering fredag den 1/7, for postnumrene 0-2500. 

Emmermel

1 kg

Stenformalet emmermel fra mølleriet Aurion

55 kr.
Medlemspris 49,50 kr.
Beskrivelse
Emmermel

Om varen

Økologisk emmermel fra Aurion, 1 kg.

Emmer er en af de allerførste hvedearter, vi kender til. I Danmark var emmer en af de vigtigste kornafgrøder fra 4000-500 f.Kr. Emmer blev genintroduceret til danskerne af Aurion i 1994, efter en pause på godt 2000 år.

Den våremmer, som Aurion bruger, har hvide skaller og en mørk kerne, og giver et mørkt og aromatisk brød, der i farve kan minde om rugbrød og har sin helt egen, unikke smagsprofil.

Om leverandøren

Aurion er et mølleri og bageri i Hjørring i Nordjylland. Her har man malet økologisk og biodynamisk korn siden 1974, længe før ordet 'økologi' for alvor kom på danskernes læber.

Aurion blev stiftet af en forsamling af lokale, der ønskede at fremme råvarer dyrket på mere naturlig vis. Siden starten af 90'erne har man især haft fokus på genopdagelsen og udbredelsen af gamle korntyper, begyndende med spelt.

Der er i dag mere end 40 økologiske og biodynamiske avlere, der leverer til Aurion, og mere end 24 forskellige korntyper i sortimentet. Aurions mel, der males på store stenkværne, leveres til de bedste bagerier og restauranter i hele Danmark og Nordeuropa.

Opbevaring

Opbevares tørt og mørkt, gerne i en tætlukkende beholder, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-