Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Vegetar 20 Minutter

Hurtige, grønne retter med smæk på de smagfulde grøntsager og nemme proteiner

  • 4 pers.
  • 4 dage
45 kr. pr. kuv.
715 kr.
Medlemspris 643,50 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Kokken bag:
Anders Sørensen
Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

Vegetar 20 Minutter

Vegetar 20 Minutter er kassen til dig, der vil tilberede god og velsmagende grøn mad i en fart.

Her får du alt, hvad du skal bruge til at lave spændende mad på max. 20 minutter.

Opskrifterne tager udgangspunkt i enkle tilberedninger af få, men gode råvarer, altid med årstidens grønt i fokus.

Grøntsagerne får selskab af nemme vegetabilske proteiner, som linser og færdigkogte bønner, samt pasta, pizzadej, falafelfars og mejeriprodukter.

Herudover finder du hver uge en af Aarstidernes næsten færdige simreretter i din kasse. Retterne er udviklet og smagt til af Aarstidernes kokke og er fyldt med aromatiske grøntsager, krydderier og smagsgivere – lige til at varme, toppe op og servere.

 

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i Vegetar 20 Minutter er 650 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Aktiv tilberedningstid

Retterne kræver max. 20 minutters aktiv tilberedningstid, dvs. tid, hvor du er aktiv med fx at skylle, snitte og stege. Du bør dog til nogle retter medregne et par minutter ekstra til fx at varme ovnen op eller til at servere og anrette maden ved bordet.

Vær også opmærksom på, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer, og at tiderne i opskrifterne til 3 og 4 personer nogle gange vil være længere.

Har du tid og overskud, så prøv også vores klassiske VegetarKasse, eller inviter børnene med i køkkenet med BørneVegetar-kassen.

Indhold

Indhold

Henter...
-