Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Knækket rug

Knækket rug

1,5 kg | Knækkede biodynamiske rugkerner fra mølleriet Aurion – til rugbrød mm.
55 kr.
Medlemspris 49,50 kr.

Om varen

Knækkede biodynamiske rugkerner fra Aurion, 1,5 kg.

I Danmark har vi lavet mad med rug siden det første århundrede e.Kr., og det er svært at komme i tanke om noget så dansk, som en skive friskbagt rugbrød.

Rugkernerne her er knækket på tværs, hvilket gør dem velegnede til rugbrød, men også til at give fylde til boller og brød på andre korntyper. Bør forkoges, inden du anvender dem i brøddej. De kogte knækkede rugkerner kan også bruges i salater mm.

Om leverandøren

Aurion er et mølleri og bageri i Hjørring i Nordjylland. Her har man malet økologisk og biodynamisk korn siden 1974, længe før ordet 'økologi' for alvor kom på danskernes læber.

Aurion blev stiftet af en forsamling af lokale, der ønskede at fremme råvarer dyrket på mere naturlig vis. Siden starten af 90'erne har man især haft fokus på genopdagelsen og udbredelsen af gamle korntyper, begyndende med spelt.

Der er i dag mere end 40 økologiske og biodynamiske avlere, der leverer til Aurion, og mere end 24 forskellige korntyper i sortimentet. Aurions mel, der males på store stenkværne, leveres til de bedste bagerier og restauranter i hele Danmark og Nordeuropa.

Opbevaring

Opbevares tørt og mørkt, gerne i en tætlukkende beholder, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Indhold

Indhold

Henter...
-